Bu yıl 25. Yılını kutlayan Özge Yapı sektördeki liderliğinin bilincinde, müşteri odaklı çalışmalarını sürdürmektedir.

Avrupa da ki pazar payını sürekli artıran Özge Yapı son dönemlerde yaşanan mültecilerin barınması sorununun çözümüne yönelik kamp projeleriyle adından sürekli söz ettirmektedir. Suriye’ den gelen mültecilerin barınması, günlük yaşamlarını sürdürmesi, güvenli, sağlıklı bir yaşama kavuşması için Almanya‘nın farklı bölgelerinde yapılan mülteci kamplarıyla üzerine düşen sorumluluğun bilincinde olarak projelerini tamamlayıp, hizmete sunmuştur.

Projelerimize Hız Kesmeden Devam Ediyoruz

Özge Yapı tek katlı, çok katlı ve birleşimli konteynerlerden oluşan projelerle farklı ihtiyaçlara doğru çözümler getirmekte olup; üretim kalitesini Avrupa standartlarında da kabul ettirmiştir.
Bavyera eyaletinin Landshut bölgesinde kurulan iki katlı konteynerlerden oluşan mülteci kampında 500 den fazla mülteci ailesi barınmakta ve insani yaşam koşullarında hayatlarını sürdürmektedir.

Konteyner çözümleri modüler olması, her türlü iklim koşullarına uygun üretilmesi, pratik ve hızlı kurulabilmesi dolayısıyla özellikle deprem, sel, iç savaş ve doğal afet gibi durumlarda tercih edilmektedir.