“Yeni Tip” Prefabrik Sağlık Çözümleri

Dünya çapında yarattığı olumsuz etkilerle insan sağlığını tehdit eden koronavirüs hastalığı, işlevsel ve yenilikçi tasarımlar sunan korona konteynerlerini ihtiyaç haline getiriyor. Tıbbı uygulamalarda, kliniklerde, işletmelerde ve hatta insanların toplanması gereken her yerde harika çözüm önerileri sunan prefabrik konteynerler kullanıcıların daha steril şartlarda yaşamasına veya çalışmasına imkan tanıyor.

Corona Dezenfekte Konteyneri

Korona İçin Özel Tasarlanan Faaliyet Alanı

Günlük deneyimlerin kısıtlandığı veya izole olmayı gerektirdiği “yeni normal” hayatın bir parçası olarak COVID-19 nedeni ile dezenfeksiyona her an ihtiyaç oluyor. Hem virüsten uzak durmak hem de gelecekte yayılabilecek küresel salgın hastalıklardan korunmak amacıyla taleplere uygun olarak projelendirilen prefabrik yapıların yaşama entegre edilmesi gerekiyor.

Hafif çelik teknolojisi kullanılarak üretilen konteyner çözümleri sağlık sektörünün ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor. Özellikle revir, dezenfekte konteynerleri, hastane, poliklinik, karantina hastanesi gibi gerekli olan pek çok faaliyet alanını tekli ve birleşimli konteynerlerle sağlayabilen taşınabilir yapılar hayatı kolaylaştırmayı başarıyor. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü iklim koşulunda güvenle kullanılabilen prefabrik sağlık konteynerleri insanların çalışma şartlarında da iyileşme sağlıyor.

Corona Dezenfekte Konteyneri

Corona Virüsünü Dilediğiniz Gibi Hapsedin

Sağlık çalışanlarına zaman kazandıracak ve hastaların tek noktada birikmesini önleyecek olan konteyner çözümleri, istenilen ebatlarda ve şekillerde üretilerek kapsamlı bir uygulama bölgesi yaratıyor. Lojistik ve operasyonel sıkıntıların yaşanmayacağı taşınabilir alanlar sayesinde gecikmelerin yaşanması engelleniyor. Daha hızlı müdahalenin sağlanacağı prefabrik yapılar sayesinde hem koronavirüs salgını hem de farklı hastalıklar nedeni ile tedaviye ihtiyaç duyan hastaların konforu sağlanmış oluyor.

Yapıların şekillendirilmesinde sağlık ekipmanlarının şekilleri, boyutları ve kullanım amaçları önem taşıyor. Her şeyin betonarme yapılar gibi seçilebildiği sağlık konteynerlerini herhangi bir seçilmiş bölgeye uygulamak kolaylaşıyor. Kısa bir zaman diliminde dezenfekte edilmesi gereken her yere yerleştirilebilir olmasıyla kesintisiz güç kaynağı sunuyor.

Corona Dezenfekte Konteyneri

Mobil Sağlık Odaları

Özge Yapı AŞ, sektöründe öncü yapı endüstrisi çözüm önerileri sunmasıyla fark yaratıyor. Minimum fiyata maksimum konfor sağlayan mobil sağlık odaları ile pandemik hastalıkların hızlı yayılmasını ortadan kaldırmayı başarıyor. Mobil sağlık odalarını ihtiyaca yönelik kullanarak temassız inceleme alanları yaratabilir, mobil dezenfeksiyon yapılarına dönüştürebilirsiniz.

Sandviç panelden üretilen taşınabilir konteynerler, gerektiğinde yurt dışına da gönderilebiliyor. Özellikle hastanelere, bakım evlerine, diğer sosyal tesislere, ofis veya şirket binalarına hızlı ve kolay bir şekilde monte edilebilen mobil sağlık odaları aynı zamanda hijyenik koşullarda çalışmayı sağlıyor.

Sağlık açısından son derece titiz bir çalışma ortamı ve yaşam koşulu sunan Özge Yapı AŞ, kurumsal bir çözüm ortağı olmanın yanı sıra pandemi dönemlerinin en ideal şekilde yönetilmesine imkan tanıyan yapılarla sürece destek olmayı hedefliyor.